Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Sjajno.

Do sada si:

  • Odredio cilj koji te zanima.
  • Osigurao si da je realističan, nešto što se može postići, i nešto što nije preveliko.
  • Rekao si nam da imaš osjećaj da možeš dostići daj cilj (to nije obećanje, samo cilj prema kojem ćeš raditi).
  • Rekao si nam koliko ti je to važno.
  • Također, odredio si u koja sve doba dana tijekom tjedna si najranjiviji za koristiti kemiju. To nam je dobro za znati, jer sad možeš biti spremniji za očekivati te trenutke. Zabilježi stvari u svoj dnevnik, i pripremi se. Nemoj samo čekati, pa da ti bude dosadno. Ako možeš, pronađi dobrog prijatelja - to je uvijek bolje nego da ovo prolaziš sam.
  • U trenutku kada se pojavi želja ili žudnja, neke stvari možeš učiniti drugačije. Važno je razumjeti da nisi žrtva svojih želja i da postoje stvari koje možeš napraviti da ti osjećaji nestanu. Vježbaj te stvari. Postani dobar u njima. Te stvari će ti trebati i dalje, dok nastavljamo dalje s koracima.

To je sve za sada. Sad imaš svoj vlastiti plan brige.

Ako možeš, reci dobrom prijatelju da pokušavaš napraviti promjene. Uvijek je dobro dobiti podršku. Ponekad je teško podijeliti svoju ranjivu stranu s drugima, ali nemoj se sramiti. To što si započeo s ovim je hrabra i sjajna stvar, i trebaš se ponositi s tim.

Neovisno od toga uspiješ li ili ne, sada imaš alate koje ti mogu pomoći kad si sam. Ponekad se radi o isprobavanju i pravljenju grešaka; ponekad ne uspiješ sve od prve. Ne odustaj. Probaj ponovno. Odaberi cilj koji je dostižan, i radi prema tome. Postat ćeš bolji u otkrivanju svojih ranjivih trenutaka, i vježbajući ove tehnike bit ćeš bolji u upravljanju svojim osjećajima žudnje i želje. Ući će ti u naviku, i bit ćeš bolji svaki put.

I kada uspiješ... čestitaj si. To je važno. Ako ne uspiješ... čestitaj si što si probao. Nemoj se obeshrabrivati. Postoji razlog zašto ovo nije jednostavno. Gay život, i gay seks su komplicirani, nisi sam. Stoga, nemoj se obeshrabrivati, samo započni novi plan brige. S osmjehom, i samopouzdanjem.