Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Olet valinnut tavoitteeksesi leikkiä turvallisemmin.

Hienoa. On monia tapoja leikkiä varovaisemmin.

On hyvä aloittaa käytettyjen huumeiden, niiden vaikutusten sekä käyttötapojen tuntemisesta.

Yleisimmät koetut haitat ovat tartuntataudit. Haittojen vähentämiseksi on tärkeää käyttää kondomia, käydä usein tartuntatautitesteissä sekä tietää prep- ja pep:lääkityksistä.

Runsaan ja suonensisäisen käytön sekä pitkän valvomisen yhteydessä etenkin piristävät huumeet saattavat laukaista psykoosin, jolle toiset ovat keskimääräistä alttiimpia. Psykoosi voi ilmetä mm. aistiharhoina, salaliittoteorioina tai vainoharhaisuutena. Harhat liittyvät usein esim. teknologiaan, kultteihin tai ihmisten tahtoon satuttaa sinua. Tilanne voi olla pelottava, vaikka se olisi nopeasti ohimenevä. Mikäli sinusta tuntuu, että olet vaikeasti harhainen tai koet muita hankalia oireita päihtymyksen takia, voi kannattaa hakeutua ensiapuun.

GHB ja GBL ovat erityisen vaarallisia, jos niitä käytetään sekaisin ketamiinin, alkoholin tai bentsodiatsepiinien kanssa. Yliannostus voi tapahtua helpostikin, ja siihen voi jopa kuolla. Annosten tarkka mittaaminen ja annostelutauot ovatkin erittäin tärkeitä. Näihin päihteisiin voi syntyä myös fyysinen riippuvuus, joihin voi liittyä sietämättömiä, jopa vaarallisia vieroitusoireita. Lisää infoa täällä (englanniksi).

CHEMSEX VINKIT

  • Käy startuntatautitesteissä, ja muista testauttaa myös hiv ja c-hepatiitti!
  • Leiki sellaisten kanssa, joihin voit luottaa. Päihtyneenä saatat helposti tehdä harkitsemattomia päätöksiä.
  • Määritä selvinpäin säännöt, mitä olet valmis tekemään ja mitä et liittyen seksiin ja huumeisiin. Voit päihtyneenä vedota näihin sääntöihin.
  • Älä leiki liian pitkään yhtäjaksoisesti; vakavat riskit voivat yleistyä, mitä pidempään on valveilla.
  • Älä jaa piikkejä tai muita pistovälineitä toisten kanssa. Jos et ole varma oikeasta pistotavasta, tututsu esim. A-klinikkasäätiön Verkko-Vinkin turvallisemman pistämisen ohjeisiin: https://www.vinkki.info/terveyden-edistaminen/terveysneuvonta/turvallisempi-pistaminen
  • Väärin pistämisessä on suuri tulehdusriski. Jos sinulla ei ole hi-virusta, mutta olet huolissasi, että olet ollut tartuntariskissä viime sessiossa, pyydä pep-lääkitystä. Pep-lääke voi auttaa sinua suojautumaan hiviltä, kun otat sen 72 tunnin kuluessa mahdollisesta tartunnasta.
  • Jos haluat muita tapoja viettää yösi / viikonloppusi / vapaa-aikasi, koeta etsiä tietoa esim. itseäsi kiinnostavasta liikunnasta, kulttuurista tai muusta vapaa-ajan toiminnasta. Tarjolla on myös monenlaista erityisesti homo- ja bi-miehille suunnattua toimintaa.
  • Älä leiki liian säännöllisesti, sillä tiheästi toistuva chemsex voi altistaa mm. mieliala-, syömis-, uni- ja riippuvuushäiriöille. Pyri harrastamaan seksiä myös selvinpäin, käy treffeillä ja hae seksiin liittymätöntä läheisyyttä.

Klikkaamalla alta saat lisää tietoa mefedronista, metamfetamiinista sekä GHB:stä ja GBL:stä. Sisältää tietoa, kuinka käyttää huumeita turvallisemmin ja kuinka vähentää riskejä. (VAIN ENGLANNIKSI).

Pitämällä taukoa "päihdeputkista" voit auttaa kehoasi ja mieltäsi toipumaan. Samalla voit ylläpitää seksuaalisuuteen liittymättömiä mielenkiinnonkohteita sekä vahvistaa tunnetta huumeiden käyttösi hallinnasta. Videolla selitetään, miksi näin on. (Video englanniksi) (VIDEO THE ROSE)

Yksi tapa leikkiä varovaisemmin on tehdä selvinpäin lista niistä asioista, joita olet valmis tekemään päihtyneenä sekä lista asioista, joita et todellakaan aio tehdä. Lista voi sisältää tiettyjä huumeita, käyttö- tai seksitapoja, aikatauluja sekä ajatuksia seksiseurasta. Näistä säännöistä voi olla hankala pitää kiinni päihtyneenä, mutta ennakkoon varautuminen voi auttaa tekemään turvallisempia valintoja. Tässä muutama video englanniksi aiheesta. (Video Pre-setting boundaries, Boundaries)