Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Kysymykset olivat vain itseäsi varten. Niiden tarkoitus oli auttaa sinua ymmärtämään omaa ajankohtaista seksi- ja rakkauselämäsi tilannetta.


Joskus muutoksen pelko voi pitää meidän kierteessä, jossa emme edes ole onnellisia.


Ja joskus emme ole edes miettineet kunnolla, mitä oikeasti haluamme seksi- ja rakkauselämältämme. Saati, että asian eteen olisi yritetty tehdä mitään.


Joskus toimimme seksuaalisten impulssien takia tai harrastamme seksiä tavalla, jonka ympäröivät yhteisöt ovat meille mahdollisesti luoneet huolimatta omista haluistamme. Joskus emotionaaliset tarpeemme ovat niin vahvoja, ettemme edes huomaa kuinka vahingoitamme itseämme - puhumattakaan mahdollisuudesta, että vahingoittaisimme kanssaihmisiä.

Joskus olemme voineet olla niin pettyneitä seksiin selvinpäin, että uskomme huumeiden olevan ainoa keino saada tarpeemme tyydytetyksi.

Ja toisinaan emme vain kohtele itseämme arvokkaasti.


Toisaalta aina chemsex ei ole ongelma. Joskus hauskanpito on vain hauskaa ilman haittoja.

Toivottavasti kysymykset auttoivat.


Jos sinusta tuntuu, ettei muutoksille ole tarvetta, se on hienoa! Toivottavasti et silti ajattele tuhlanneesi aikaasi turhaan kysymyksiin.

Mikäli olet päättänyt pitää taukoa, oppia enemmän haittojen vähentämisen tapoja tai miettiä vaihtoehtojasi, alla on muutamia vinkkejä.