Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Uredu.

Izgleda da ti je jako važno ostvariti ovaj cilj.

Pogledajmo što još možemo učiniti da to ubrzamo.


Otkrivanje okidača

Načini upravljanja okidačima


Okidači su stvari radi kojih želimo kemijanje: situacije, okolnosti, događaji, osjećaji, mjesta… bilo što radi čega (ponekad dosta snažno) mislimo o seksu na kemiji. Ako naučiš kako prepoznati okidače, te ih očekivati prije nego se dogode, onda ćeš biti više spreman za njih. To je uvijek bolje nego da te oni iznenade.

Želja za seksom na kemiji može biti jako snažna; i ponekad se može činiti kao da nemaš izbora. Ali ako te unaprijed naučimo otkrivati i upravljati okidačima; i pripremimo te za njih… i ako te naučimo različite tehnike upravljanjem njima, onda ih imaš bolju šansu izbjeći.

VRIJEME KAD SAM NAJOSJETLJIVIJI; ODABERI SVE ŠTO SE ODNOSI NA TEBE
UOBIČAJENI OKIDAČI; ODABERI SVE ŠTO SE ODNOSI NA TEBE
Za neke, seks na kemiji je potpuno nevezan uz alkohol; za druge se javlja samo nakon jednog ili par pića. Odaberi što se odnosi na tebe:
Za druge, provod može započeti s društvenim kontaktom uz lajnu kokaina, pilulu MDMA ili ecstasy-ja – ne kroz ChemSex – pa to može dovesti do uporabe dejting aplikacija i željom za ChemSex-om. Koliko se možeš oduprijeti toj želji u ovim situacijama?
ŠTO MOŽEŠ UČINITI DRUGAČIJE SLIJEDEĆI PUT KADA OSJETIŠ ŽELJU ILI OKIDAČ?
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Nadam se da vam je ovaj postupak bio od pomoći. Želim vam sve najbolje sa svojim ciljem. Vrati se opet, pokušaj dalje.