Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

OK.

Het lijkt erop dat het erg belangrijk voor je is dit doel te bereiken.

Laten we eens kijken naar wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je hierin slaagt.

Het identificeren van triggers

Anders omgaan met verlangens

Triggers zijn zaken die bij ons het verlangen naar chems ontketenen: situaties, omstandigheden, bepaalde gebeurtenissen, emoties, gevoelens, plekken … het kan van alles zijn wat ons (soms obsessief) doet denken chems te moeten gebruiken. Als je leert deze triggers te identificeren, of deze zelfs voelt aankomen, dan kun je je hier beter op voorbereiden. Dat is altijd beter dan door ze te worden overvallen.

Verlangens kunnen overweldigend zijn. Het lijkt soms zelfs alsof ze ons beroven van onze keuzevrijheid. Maar als we triggers leren voorspellen en herkennen en nieuwe manieren aanleren om om te gaan met verlangens als deze ons overvallen, dan hebben we een grotere kans dat we ze kunnen uitzitten zonder te gebruiken.

TIJDEN WAAROP IK HET MEEST KWETSBAAR BEN; MEERDERE ANTWOORDEN MOGELIJK
VAAK VOORKOMENDE TRIGGERS; MEERDERE ANTWOORDEN MOGELIJK
Voor sommigen staat ChemSex helemaal los van alcohol; anderen gebruiken het alleen als ze wat op hebben. Vink aan wat voor jou van toepassing is:
Voor weer anderen kan juist een lijntje cocaïne, een snuifje MDMA of een xtc-pil – maar niet ChemSex zelf – leiden tot het gebruik van seks-apps die dan weer het verlangen naar Chems en ChemSex veroorzaken. Hoe waarschijnlijk kun jij weerstand bieden aan het verlangen naar ChemSex in deze omstandigheden?
WAT ZOU JE DE VOLGENDE KEER ANDERS KUNNEN DOEN ALS JE HET VERLANGEN VOELT OPKOMEN OF GERAAKT WORDT DOOR EEN TRIGGER?
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je suggesties; Ik hoop dat dit proces nuttig voor u was. Ik wens je het beste met je doel.