Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Ok.

Zdi se, da ti veliko pomeni, da dosežeš ta cilj.

Poglejmo, kaj še lahko naredimo, da se to zgodi.


Prepoznavanje sprožilcev

Drugačno nadzorovanje hlepenja


Sprožilci so stvari, ki povzročijo, da hlepimo po drogah; situacije, okoliščine, dogodki, čustva, kraji ... karkoli, ob čemer (včasih obsesivno) razmišljamo o tem, da bi vzeli drogo. Če se naučiš prepoznavati sprožilce in jih celo predvideti, se lahko nanje bolje pripraviš. To je vedno bolje, kot da te presenetijo.

Hlepenje je lahko neznosno; včasih se zdi, kakor da nas oropajo možnosti izbire. Vendar če se naučimo bolje predvideti, prepoznavati in nadzorovati sprožilce ... in če se naučimo različnih tehnik nadzorovanja hlepenja, ko ga začutimo, imamo boljše možnosti, da ga premagamo brez drog.

KDAJ ME DROGE NAJBOLJ ZAMIKAJO; ODKLJUKAJ VSE, KAR PRIDE V POŠTEV
POGOSTI SPROŽILCI; ODKLJUKAJ VSE, KAR PRIDE V POŠTEV
FZa nekatere je kemseks popolnoma nepovezan z alkoholom; za druge do njega pride le, ko nekaj spijejo. Odkljukaj polje, ki za vas drži:
Pri drugih lahko družabna črtica kokaina, doza MDMA ali ekstazija – čeprav ne gre za kemseks – vodi do uporabe aplikacij za seks in hlepenja po drogah in kemseksu. Kakšna je verjetnost, da se boš uprli hlepenju po kemseksu v naslednjih okoliščinah?
KAJ LAHKO NAREDIŠ DRUGAČE NASLEDNJIČ, KO ZAČUTIŠ HLEPENJE ALI SPROŽILEC?
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Upam, da vam je bil ta postopek v pomoč. Z vašim ciljem vam želim vse najboljše. Vrni se še enkrat, poskusi še naprej.